Portfolio

Wat ik heb gedaan.

ABN Amro (Via Sogeti)

Front-end Developer - Okt '20 tot heden

Bij ABN Amro werkt Sander binnen het Packages and Cross Sell-team aan verschillende applicaties met als doel klanten de mogelijkheid te geven om het juiste producten pakket te kiezen. Dit doet die met tools als Vue.js en lit-HTML voor webcomponents. Door de Corona-crisis is Sander volledig remote ingewerkt, en heeft die daardoor geleerd om op zo’n efficient mogelijke manier samen te werken met mensen, aangezien je remote niet zomaar je collega kan aanstoten.

DICTU (Via Sogeti)

Full-stack Developer - Okt '19 tot Sept '20

Bij DICTU heeft Sander gewerkt binnen het GIS cluster, specifiek het project GeoGegevensBeheer (GGB). Binnen het GGB-systeem kan het RVO controleren of wijzigingen aan percelen goed worden doorgevoerd. Sander heeft als Full-stack Developer gewerkt met TypeScript, React en de ArcGIS API voor alle kaartgegevens. Binnen het team was Sander voornamelijk gefocust op Front-end development, maar door zijn ervaring met Java en Spring, kon hij bugs oplossen die zich over de hele stack bevonden.

Sogeti

Front-end Developer - Jul '19 tot heden

In de tijd op het kantoor bij Sogeti, heeft Sander gewerkt aan het project Sogeti Tour. Voor het Sogeti Tour project ontwikkelt Sander als Frontend Developer. Sogeti Tour is een applicatie die Sogeti in AR aan de gebruiker toont. Op deze manier kunnen bezoekers en nieuwe medewerkers het gebouw op een andere manier bewonderen. Met Sogeti Tour leren ze ook de verschillende bedrijfsonderdelen binnen Sogeti kennen, wat ze doen. De AR-integratie toont video’s van de verschillende business lines, managers en het werk dat ze doen. Deze applicatie laat Sogeti als IT-bedrijf zien en toont aan bezoekers en nieuwe medewerkers. Sander pakt dit probleem aan samen met zijn team, dat bestaat uit frontend, back-end en ontwerpers. Door Agile/SCRUM methoden te gebruiken, doet Sander veel ervaring op.

Silverbee

Webdeveloper - Feb '17 tot Sep '18

Silverbee is een communicatie & webdevelopment bureau in Eindhoven en Amsterdam. Sander heeft hier samen met het development team van 4 tot 6 mensen gewerkt als Webdeveloper en heeft zelf verschillende projecten opgestart en afgerond. Hij deed dit door samen te werken met de klant en het team om daar problemen mee te voorkomen en kansen te benutten. Naast de verschillende projecten heeft Sander zich gefocust op de modernisering en verbetering van het ontwikkelproces van Silverbee. Zo heeft hij een gestructureerd deployment proces opgezet en tools ontwikkelt om het opstarten van projecten te versoepelen. Daarnaast heeft Sander Angular geïntroduceerd bij Silverbee en het team erin getraind. Voor Silverbee heeft Sander gewerkt met technieken als WordPress, PHP, SASS, HTML/CSS/JS, Angular 2 t/m 7, git en deployment tools als Codeship.

EyeDevelop

Backend Webdeveloper - Jul '16 tot Jan '17

EyeDevelop is een webdevelopment in Eindhoven. Sander heeft hier als Webdeveloper gewerkt aan de webportals van de AltijdThuis-producten. Aangezien dit Sander’s eerste development baan was, heeft Sander hier veel technische kennis op gedaan. Niet alleen kennis op het gebied van PHP en het Yii-framework, maar ook algemene best practices als unittesting, versiebeheer en het schrijven van uitbreidbare code. Naast de technische kennis heeft Sander hier ook geleerd om in een team te werken en de eisen samen klanten op te stellen.

Studentaanhuis.nl

Allround IT helpdesk - Apr '14 tot Jan '17

Student Aan Huis is een organisatie die haar klanten helpt met technische problemen. Sander heeft hier gewerkt als probleemoplosser. Dit hield alles in van laptops opschonen, tot lesgeven in het gebruik van een smartphone, tablet, computer of tv, tot het instellen van servers bij een bedrijf. Naast het oplossen van de technische problemen van klanten, was hier ook een hele belangrijke sociale component. Elke klant wilt op hun eigen manier geholpen worden en het is aan de Student om dit uit te vinden. Sander heeft hierdoor een sterkere mensenkennis gekregen en kan daardoor snel achterhalen op wat voor een manier hij met iemand moet omgaan.